Mostbet ingilis dilində dəstək varmı
Mostbet ingilis dilində dəstək varmı
Hello friends. Mən ingilis dilində danışıram, azərbaycanca zəif bilirəm. Mostbet english dəstəyi varmı? Saytda ingilis dili seçimi gördüm, amma canlı chatda ingilis dilində yazsam, cavab alaram? Həm də soruşum ki, ingilis dilində qeydiyyatdan keçmək olurmu? Kimsə bilirsə, yazsın. Thank you very much.
- Leagueoflegends
Re: Mostbet ingilis dilində dəstək varmı
Hello dear friend. Yes, mostbet fully supports English language. Saytın özü ingilis dilinə keçir – yuxarı sağ küncdə dil seçimidir. Qeydiyyat, şəxsi kabinet, oyunlar, hər şey ingilis dilində işləyir. Canlı chatda da ingilis dilində yaza bilərsən. Əvvəlcə robot cavab verəcək, amma sonra real operator bağlanacaq. Onların dəstək xidmətində ingilis dilini yaxşı bilən işçilər var.
Mən özüm də bəzən ingilis dilində yazıram, heç problem olmayıb. Cavab adətən 5-10 dəqiqəyə gəlir. Bütün qaydalar, bonus şərtləri də ingilis dilində mövcuddur. Həmçinin ingilis dilində email dəstəyi də var. Daha ətraflı məlumat üçün bu linkə bax: mostbet english Oraya keç, hər şeyi ingilis dilində oxuya bilərsən. Rahat oyna, qorxma. Uğurlar. Welcome to mostbet.
Mən özüm də bəzən ingilis dilində yazıram, heç problem olmayıb. Cavab adətən 5-10 dəqiqəyə gəlir. Bütün qaydalar, bonus şərtləri də ingilis dilində mövcuddur. Həmçinin ingilis dilində email dəstəyi də var. Daha ətraflı məlumat üçün bu linkə bax: mostbet english Oraya keç, hər şeyi ingilis dilində oxuya bilərsən. Rahat oyna, qorxma. Uğurlar. Welcome to mostbet.