Ki ért a Vavada ingyen pörgetéseihez

Разговоры обо всем и ни о чем
Ответить
Shadow

Ki ért a Vavada ingyen pörgetéseihez

Сообщение Shadow »

Helló mindenki. Kaptam a héten egy emailt a Vavadától, amiben állítólag 50 ingyen pörgetést ígértek, de nem találom sehol. Se a játékban, se a bónusz egyenlegemben. Ilyenkor mit kell csinálni? Be kell írnom valami promó kódot a pénztárnál? Vagy automatikusan jóvá kellett volna írni? Az emailben nem volt link, csak egy kép. Ez nagyon frusztráló, mert izgatottan vártam, hogy kipróbáljak egy új nyerőgépet. Nem akarok senkit sem támadni, de kezdem azt hinni, hogy ez valami átverés. Volt már valaki hasonló helyzetben? Hova írjak, ha nem működik? Köszönöm, ha segítetek.
Honest

Re: Ki ért a Vavada ingyen pörgetéseihez

Сообщение Honest »

Figyelj, ez a helyzet sajnos elég gyakori. Sokszor az emailben csak egy figyelemfelkeltés van, de a free spinnak aktiválási feltételei vannak. Először is ellenőrizd, hogy a kampány nem egy adott játékra szól-e. Másodszor, az esetek kilencven százalékában kell egy bónuszkód a pénztárnál a beváltáshoz, mielőtt megnyitnád a játékot. Nem automatikus a dolog, hiába ígérte az email. Én is jártam már így, rendesen felment a vérnyomásom. A legjobb, ha bemész a bónuszok menüpontba, és ott beírod a vonatkozó kódot. Ha a leveledben nem volt egyértelmű kód, akkor itt van egy megbízható forrás, ahol megtalálod a jelenleg is élő ajánlatot: vavada free spins. Ha ezzel sem jó, akkor nyugodtan írj a supportnak, magyarul is segítenek, tapasztalatból mondom. Ne hagyd veszni az ingyen pörgetéseket.
Ответить